Kattutställning

Var i Malmö igår med Mis och Jox. Utställning. Inte min favorithobby, en kan vara kul ibland – särskilt när det går bra 🙂 Mis tycker det är sådär. Det är läskigt med mänga katter som man inte känner ju… Vid incheck är det alltid nån katt som jamar högt, fräser och vrålar. Då blir hon lite stressad, så det är ju tur att det finns burtid att lugna ner sig på sen. På bordet är hon spänd men ok. Hon fick sitt cert med kommentaren att hon skulle ha mer lockar för att bli nom. Helt förståeligt, och de är påväg tillbaka nu efter kullen. Så nu är hon stoppad i Sverige och Anna ska ta med henne till Danmark i sommar.

Jox är sådär barnsligt förtjust 🙂 ”Åh, mat!”, ”Åh, sand!”, ”hallå, kan man få komma ut och springa lite?” 🙂 han var lite blyg på bordet, men mer självsäker när jag höll honom. domaren Eric Reijers (väldigt duktig på just crx) gillade honom och nominerade honom över en burma! I panelen fick Jox en röst, men en fin bengal vann. Nu flög ju tävlingsdjävulen i en 🙂 Ett helt år sen jag tävlade med Sophi, och hästtävlande i höstas var ju inte på allvar. men vi kommer igen i år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *