Buster och Tara söker nytt hem

Buster, son till Lucy, och han kompis Tara söker nytt hem. Lägger in Tessans text här. Kontakta mig om du har frågor eller kan erbjuda dem ett hem!

Det är med stort vemod jag till sist insett att jag inte längre har utrymme för katter i mitt liv. Med två små barn i huset kommer katterna ständigt i andra hand, och det hem jag en gång gav dem finns inte längre. Vi vill till exempel inte, på grund av barnen, ha katterna i sovrummen om nätterna, vilket gör katterna stressade och oss uppgivna. Mina katter skulle kort sagt ha det bättre hos andra.

Jag söker ett hem till Buster och Tara som är varaktigt och där man har kunskap om rasen; både dess egenheter och härligheter. Och där man tar emot båda två, för jag särar helst inte på dem. Båda är kastrerade, chipmärkta och årligen vaccinerade.

Buster (S*Swift’s Barcoo Buster, född 20051129)

Buster är mycket livlig, nyfiken och framåt, har ständig koll på vad som händer utanför fönstren och tycker om att mysa i knät eller under täcket i sängen. Buster är också lite för snäll för sitt eget bästa och har trots vår 1,5-årings ofta hårda behandling aldrig så mycket som fällt ut en klo till självförsvar. När det kommer folk på besök är Buster alltid framme och hälsar på alla, nosar i deras skor och söker sig sedan gärna till ett knä för lite gos. Han tycker om att vara ute och har gått ute i sele och koppel en del, samt har vistats lös på landet vid en sommarstuga vid några tillfällen. Buster skulle tycka om att ha utemöjlighet, i form av rastgård eller sommarstuga.

Tara (S*Kvasikatten’s Tara, född 20060429)

Tara är en liten timid katta som inte släpper vem som helst in på livet. Favoritgoset är Busters mjuka mage som hon gärna snuttar på (till Busters förtret). Hon gillar också att retas med Buster, och startar gärna bus. Ibland får hon för sig att hon vill göra kattungar, och bjuder ut sig till höger och vänster. Tara tycker om lugn och ro, och ett tryggt knä att mysa i.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *