Fiffi V

Idag var jag och hälsade på Fiffi V. Fiffi är Pinglans dotter som föddes 2007. Hon är e. Ängsgårdens Izzy. Fiffi såldes till Monica och Åke strax innan jag köpte Pinglan. Jag har ju bara sett bilder på Fiffi som liten, till exempel den här:

Bilder från idag!

3 reaktion på “Fiffi V

 1. Hej!
  Jag heter Emma och är webmaster för Ängsgårdens stuteris hemsida. Jag sitter här och letar efter bilder på Ängsgårdens Izzys avkommor. Det finns tyvärr inte många bilder och blev därför väldigt glad över att hitta på Fiffi V! Jag undrar om jag kan låna en bild på Fiffi V och lägga under bilder på Izzys avkommor. Jag bifogar en direktlänk till hemsidan så du kan se hur det skulle se ut.
  http://www.engsgarden.se/iavkommor.html

  Tack på förhand!
  Emma Pegers

  Gilla gärna Ängsgården på Facebook!

 2. Hej! Ja det går bra att låna bild och länka tillbaka. Hälsningar Pernilla

 3. Hej igen! Fiffi V är ju samma häst som Klostergårdens Fiffi, men det vet du kanske? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *