Till salu

IMG_3508

redDSC_0006

redDSC_0050

Milano är till salu. Han har fått en egen presentationssida här.

Brunskimmel hingst f. 24 april 2013. Förväntas bli D-ponny. En snygg liten hingst med riktigt fina gångarter och underbart temperament. Han är efter Brännornas Rigoletto RP 168 som var Bruksprovssegrare 2012, vann Championatet i dressyr 2012 och siktar 2013 på hoppning. Farfar Verdi har vunnit SM i dressyr, flera internationella placeringar bl a 7:a på EM. Farmor Pride Mandy B har placeringar i LA dressyr och hoppning. Modern Moneypenny TM är visade med 39 p exteriört, fick på treårstestet 7 på galopp och 8-7 i hoppning. Hon är ett okomplicerat sto med bra gångarter och visar talang för både hoppning och dressyr. Morfar Simberg Superman är en welsh som även lämnat bland annat Superstar (Ungponnychampionat 1:a 2011, 2:a 2012, rikssegrare 2009), Inspi(red) Justice (seger ungponny SM 2012, kvalad ungponnychampionat och U-SM 2013), Högås Bittersweet Melody (gång- hoppdiplom kvalitets). Mormorsfar är Bernstein (Elit), som är är morfar till Superstar och till ridponnyhingsten Hollys Cerwin.

 

4 reaktion på “Till salu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>